Coronawandeling maart/april

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • van maandag 1 maart tot zondag 25 april 2021 van 00u01 tot 23u59.
Oudsbergen - PHIL BOSMANSPLEIN , 3670 OUDSBERGEN
Iedere maand werken we een nieuwe wandeling uit in Oudsbergen, telkens gemaakt door een andere vereniging, vertrekkend op een andere locatie en met een andere tochttechniek. Voor deze maand werkten we een avontuurlijke wandeling uit doorheen de Duinengordel. Deze wandeling start op de parking van de sportzone van Gruitrode (Harmonieweg), is 8,5 km lang en NIET geschikt voor buggy?s.
Het concept
Iedere maand werken we een nieuwe wandeling uit in Oudsbergen, telkens gemaakt door een andere vereniging, vertrekkend op een andere locatie en met een andere tochttechniek.
Maart: Landelijke Gilde Gruitrode
April: Landelijke Gilde Opglabbeek
Mei: Gezinsbond Gruitrode
Juni: Gezinsbond Meeuwen-Ellikom

Maart: ‘Een vroege aprilvis’
Voor deze maand werkten we een avontuurlijke wandeling uit doorheen de Duinengordel. Deze wandeling start op de parking van de sportzone van Gruitrode (Harmonieweg), is 8,5 km lang en NIET geschikt voor buggy’s. De wandeling blijft beschikbaar tot en met 25 april.

In bijlage vinden jullie Deel 1 van de tochttechniek die jullie zelf kunnen afdrukken. Vooraf afgedrukte exemplaren vinden jullie ook in ons boekenruilkastje bij ons pleintje (Sint-Willibrordusstraat). De tochttechniek voor deze wandeling is een visgraat.

Visgraat? Een woordje uitleg
Wanneer een visgraat wordt gebruikt als tochttechniek wordt hij snel verward met ‘bolletje pijl’. Het is namelijk NIET zo dat je steeds rechtdoor moet lopen. Daarom vinden jullie in bijlage ook een korte handleiding hoe je deze techniek correct hanteert.

Op het einde van Deel 1 dienen jullie een schatkist te zoeken. Hierin vinden jullie een gastenboek, een kompas om het noorden te bepalen en tochttechniek Deel 2.

Veel zoek- en wandelplezier!
De bestuursleden van Landelijke Gilde Gruitrode

Praktisch

Vertrek
Sportzone Gruitrode
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Gruitrode
Meer weten?
Prijs
gratis
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0497997107

Meer activiteiten

  • 22 apr

    Voordracht over energie

  • 25 nov

    Langer thuis in eigen huis (steraanbieding voor senioren)